Tecnología

Projeccions  

Projeccions de curtmetratges i documentals

Un curtmetratge és un film que te una durada màxima de 30 minuts. Donada aquesta curta durada, els creadors estan obligats a tractar els temes d'una forma diferent i sovint ens trobem resultats sorprenents que ens impacten. Malgrat tot això els curtmetratges són molt desconeguts pel gran públic, però quan algú els descobreix, generalment reacciona positivament.

 

És per això que presentem una sèrie de sessions de curts per ser visionats en escoles, biblioteques, centres cívics, socials, esportius, i també en bars, restaurants, hotels i festes privades, amb la finalitat de divulgar tan com sigui possible, l'existència del curtmetratge.

 

Hi ha una gran varietat en la producció de curtmetratges, destacant la narrativa, l'animació, el film experimental i el documental. I també en la seva temàtica, on es mou molt còmodament en els àmbits socials, fomentant la tolerància i la convivència, valors fonamentals en un país lliure i democràtic. 

 

Amb el nostre equip mòbil de projecció d'abast mitjà (per a 20-30 persones), també podem portar cultura i entreteniment a llocs on rarament hi arriba, com zones rurals o col·lectius més desafavorits, o fer projeccions a qualsevol lloc on hi hagi un endoll de corrent i una foscor suficient.

 

Benvinguts al món del curtmetratge !!  

Projeccions particulars en aniversaris i homenatges

Les festes d'aniversari o d'homenatge sovint contenen la projecció d'un vídeo o audiovisual fet amb fotografies, que tothom mira amb molta atenció. És un moment important de la festa i cal que surti bé. Nosaltres ens podem encarregar de l'organització d'aquesta projecció i així poder garantir un èxit total.

 

També ens podem encarregar del muntatge i edició del vídeo o audiovisual que s'ha de projectar,  i tanmateix també podem rodar i editar el vídeo de la pròpia festa, com a record del moment.  

Curtmetratges recomenats

Cerebro dividido

LILA