Noticies videoestudi

Mostra de Curtmetratges

Els dies 11,12 i 13 de novembre del 2016 s'ha celebrat la 1ª Mostra de Curtmetratges a les Valls d'Àneu, CurtÀneu, amb uns resultats satisfactoris, o sent més contundents , amb un molt bon resultat. Unes 500 persones van acudir a les diverses sessions fetes entre divendres i diumenge,a més dels 200 escolars que van gaudir de 5 sessions a la sala d'actes de secundària. Però el que ens dona més satisfacció als organitzadors és la sensació generalitzada de que la mostra havia agradat molt als espectadors, i aquesta, sens dubte, és la millor publicitat per les futures edicions de la mostra.

 

Per obtenir aquest  bons resultats cal oferir un bon producte i això ho hem assegurat partint de curts que s'han pogut veure a festivals tan prestigiosos com el Filmets Badalona Film Festival i el BCN Sports Film Festival, i amb la col·laboració del Mostremp , el Festival Internacional de Menorca, el Festival de Cortos Ciudad de Soria, i també amb el suport del festival Regard que es fa al Quebec (Canadà), amb el qual treballarem per portar aquí alguns curts projectats allà. No ens oblidem dels autors del territori que ens han obsequiat amb uns curts d'alta qualitat i tampoc dels directors i filmakers de tot el món que ens han ajudat.

Els organitzadors agraïm de forma especial als nostres patrocinadors per la seva implicació, que son els Ajuntaments de les Valls d'Àneu, MonNatura Pirineus, Ecomuseu, Parc Natural de l'Alt Pirineu i Cosell Comarcal, i també als col·laboradors, a més dels festivals esmentats, La Diputació de Lleida, Consell Cultural, Parc Nacional, el CEIP La Closa i l'Institut SES Morelló.

Gràcies a tothom, i comencem a treballar pel CurtÀneu 2017.

 

 

Curtònic a MonNatura Pirineus, Valls d'Àneu

Aquest mes d'agost del 2017 va tenir lloc el primer Curtònic de la història, és a dir, la combinació d' una selecció de curtmetratges amb una degustació de gintònics. Cada dos curtmetratges el nostre barman Quim Molrales, de la Pobla de Segur, ens preparava un gintònic per degustar relacionat amb la temàtica dels curts. Tot això dins del marc incomparable de MonNatura Pirineus, situat a 1500m d'altura, a les Planes de Son. La preparació de la sessió de curtmetratges va còrrer a càrrec de Videoestudi.