Mostra Internacional de Curtmetratges a les Valls d'Àneu  2019

RÈCORD D'ASSISTÈNCIA D'ESPECTADORS A LA 4a EDICIÓ DE CURTÀNEU

Més de 800 espectadors han gaudit de les diverses projeccions que s'han fet a les Valls d'Àneu,dins de la mostra de curtmetratges CurtÀneu, entre les 7 sessions obertes al públic i les 7 sessions especials que s'han anat fent durant la setmana. Cal remarcar que la sala de l'auditori de MonNatura (la més gran de CurtÀneu amb cabuda per uns 165 espectadors) es va gairebé omplir per veure la S3, la segona sessió esportiva de la mostra. Malgrat la nevada que va estar caient durant la tarda i vespre a les parts més altes de la vall, la gent va pujar fins els 1500m d'altura on està situat l'establiment de MonNatura Pirineus, a les Planes de Son.

Amb aquestes dades podem afirmar que la consolidació que suposava arribar a la tercera edició l'ha entès molta gent de la zona que ha decidit que aquest esdeveniment no se'l volien perdre

Resum CurtÀneu 2019: FET!!

La mostra ara i mirant al futur

La idea de la mostra continua sent la de portar al territori cinema de qualitat en format de curtmetratge, de tot el món i de tot tipus, ficció, animació, documental, natura, esportiu, experimental, i també rural i produït per gent de les Valls. Va adreçat principalment a la gent que viu tot l'any aquí però també al visitant que ve a gaudir d'aquest entorn tan espectacular. 

En un futur ens agradaria poder comptar amb més producció local de qualitat sense oblidar les excel·lents produccions mundials. En aquest aspecte fomentem el cinema des de l'escola i l'institut d'Esterri, que participen activament en aquest projecte. 

 

Si la gent participa del projecte i els recursos ho permeten, podríem convertir-nos

en un futur en un festival amb premis pels cineastes participants.

Segueix-nos a Facebook
  • Facebook - Black Circle
CurtÀneu